Szolgáltatások

Élményt nyújtunk

Bepillantást nyújtunk az érintetlen téli táj csodáinak megismeréséhez. Mindannyiunk életében fontos szerepet játszik a természet, a természet szeretete és annak megismerése, megóvása. A természetjárás ma már nem csak gyalog lehetséges, hanem akár ülve is megtehetjük. Így biztonságos, ellenőrzött körülmények között sokkal messzebb és nagyobb területet tudunk bejárni, megcsodálni.

Éjszakai motorosszán túra

Éjszakai túráink időtartama 2 óra. Igény szerint az időtartam változhat. Kis gyerekes csapat esetén akár rövidebb is lehet.

Nappali motorosszán túra

Nappali túráink időtartama 1 és 3 óra között változik. Igény szerint az időtartam változhat. Kis gyerekes csapat esetén akár rövidebb is lehet.

Csomagok

Választhatsz csomagjaink közül, melyben teljes ellátásban részesülsz. Két-, három-, de akár négy napos csomagokkal is rendelkezünk.

Utasszállítás

Biztonságos utazást biztosítunk. 8 személyes kisbusszal Ivóból a Madarasi Hargitára. Kérés esetén háztól házig is szállítunk.

Oktatás

Tapasztalt túravezetőink oktatást biztosítanak gyerekek számára (akár már 8 éves kortól is) ellenőrzött körülmények között.

Egésznapos túrák

Amennyiben hosszabb időt szeretnél, ajánljuk figyelmedbe az egész napos túráinkat. Igazi élményben lesz részed.

Fontos tudnod!

Motorosszánjaink folyamatos karbantartás alatt állnak a legnagyobb biztonság érdekében. A motorosszánok sebesség korlátozás alatt vannak, melyek tapasztalt, rutinos szánozók esetében kikapcsolhatóak. Amennyiben kár keletkezik a motorosszánokban, önhibán kívül, az anyagi kárt nem kell megtéríteni. Viszont szándékos, valamint felelőtlen vezetés során keletkezett kár a túrázót terheli.

Amire
figyelünk

  • Egy szemelyes szán maximum 120 kg-ig használható!
  • Két személyes szán maximum 150 kg-ig használható!
  • Három személyes szán maximum 170 kg-ig használható!

1 napos VIP csomag​

*a túrát minimum 4 hószán igénybe vétele esetén indítjuk. Iratkozz fel és értesítünk a részletekről.

325 / fő

plusz egy fő +50 euro

3 napos VIP csomag​

*a túrát minimum 4 hószán igénybe vétele esetén indítjuk. Iratkozz fel és értesítünk a részletekről.

900 / fő

plusz egy fő +150 euro

4 napos VIP csomag​

*a túrát minimum 4 hószán igénybe vétele esetén indítjuk. Iratkozz fel és értesítünk a részletekről.

1200 / fő

plusz egy fő +175 euro

Utasszállítás

Lehetőség van utasszállítás igénylésre. Biztonságos 4×4-es kisbusszal rendelkezünk, amellyel vállaljuk 8 személy szállítását. A kisbuszunk Ivóból valamint a szentegyházi feljárattól indulnak, telefonos egyeztetés alapján. Programunk rugalamas, alkalmazkodik az utas igényéhez.

Utasszállításra van szükséged? Megoldjuk!

A Madarasi Hargitáról

A Madarasi-Hargita (románul: Harghita-Mădăraș) a Hargita-hegység és Székelyföld legmagasabb hegycsúcsa, egy egykori rétegvulkáni kráter peremének északi maradványa. A nehezen felismerhető kráterperem többi hegycsúcsa az Oltárkő (1358 m), a Rákosi-Hargita (1755 m), a Madéfalvi-Hargita (1709 m) és a Csicsói-Hargita (1756 m). Ezek alkotják a Keleti-Kárpátok egyik legnagyobb vulkáni maradványát. A Madarasi Hargita növényzet szempontjából az alhavasi (szubalpesi) növényzeti övbe tartozik. Magassága eléri az 1801 métert, a csúcson található növényzet alkalmazkodott a nehéz éghajlati viszonyokhoz, az alacsony hőmérséklethez, nagy mennyiségű csapadékhoz, az erős szélhez hosszabb ideig tartó hótakaróhoz (5- 6 hónap). Az itt élő növények leggyakrabban a cserjék közül kerülnek ki.

Szálláshelyet keresel? Segítünk!

Partnerek

Cég adatok

Jaxbrothersdav S.R.L. 
Sat Târnovița, Com. Brădești, Nr. 191
Jud. Harghita
Registrul Comertului: J19/827/14.12.2017

Cég adatok

Jaxbrothersdav S.R.L. 
Sat Târnovița, Com. Brădești, Nr. 191
Jud. Harghita
Registrul Comertului: J19/827/14.12.2017

Feliratkozás VIP
csomagokra

Melyik csomag érdekel?(Kötelező)
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.